Blog

Pahare de hartie – Havana 2019

by in Productie februarie 27, 2019

Pahare de hartie – productie brand Havana – a fost inceputa in februarie 2019, cu o durata de executie de cca 10 zile.

Ne bucuram ca suntem in al 4-lea an consecutiv de colaborare, timp in care am reusit mentinearea pretului pentru client, indiferent de fluctuatiile valutare din piata.

Paharele de hartie au marele avantaj de a permite expunerea unui mesaj complet, de o calitate net superioara fata de cele de plastic si asta fara a afecta mediul.

Clientul a optat pentru o calitate premium a paharului, atat din punct de vedere al hartiei folosite, cat si al numarului de culori utilizat in layout, astfel incat sa ofere consumatorului o calitate deosebita, la acelasi nivel cu bautura Havana consumata in cadrul evenimentelor publice.

HAVANA – unul dintre brandurile care au renuntat la utilizarea produselor de plastic!

Din ce in ce mai multe branduri devin constiente de efectele dezastroase ale utilizarii produselor de plastic, produse ce necesita un timp extrem de mare pentru a se dezintegra in natura. Paharele de hartie, care sunt biodegradabile, necesita un timp extrem de scurt, comparativ cu produsele de plastic.

Pahare de hartie – avantaje:

  • Permit realizarea unui layout deosebit.
  • Cost de productie extrem de atractiv!
  • Produs personalizabil, in cel mai mic detaliu.
  • Biodegradabil, prietenos cu mediul.
  • Folosim doar hartie certificata, fara defrisari ilegale.
  • Produs certificat: CE, FDA, ISO9001:2015, IAF, CNAS, NGV, MA, etc

Produs 100% customizabil

Dupa intalnirile avute, produsul a fost realizat conform cerintelor: tipul de hartie dorit, grosimea hartiei, numarul de culori necesar unui layout premium, forma paharului asa cum s-a solicitat de echipa de marketing.

Toate aceste detalii au fost customizate si calculate, astfel incat a rezultat un produs premium, la un pret extrem de competitiv.

Dupa patru ani de colaborare pentru realizarea acestor produse, pot spune ca am avut numai de castigat. Calitatea produsului este una foarte buna, printul este excelent, cu un impact impresionant asupra consumatorului.

Aceste lucruri nu le-am fi obtinut cu un pahar standard de plastic. Un alt mare avantaj este faptul ca suntem un brand responsabil fata de mediul inconjurator.

J. Eva, Marketing Manager.

Pe langa customizarea produsului, ne-am ocupam de absolut tot ce a fost nevoie pentru clientul nostru. Astfel a avut marfa in depozit fara nicio alta complicatie.

Pret final, extrem de competitiv.

Pretul exprimat in cotatie include absolut tot, inclusiv transportul catre locatia dorita (chiar si in spatiul UE), plata anumitor taxe aferente proiectului, declaratii intracomunitare (daca e cazul), etc.

Personalizam atat produsul, cat si ambalajul acestuia, cu diferite coduri / elemente de identificare conform regulilor interne ale clientului, al cerere.

Vizualizati pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile companiei.

#renuntalaplastic #paharedehartie #paharedecarton

    error: Site protejat de legea drepturilor de autor !