Blog

Pahare de hartie pentru cafea

by in Productie august 27, 2019
Pahare de carton pentru cafea
Pahare de hartie pentru cafea Pahare de carton pentru cafea

Pahare de hartie pentru cafea | pahare de carton pentru cafea – paharele de unica folosinta pentru cafea sunt indispensabile in special pentru aparatele automate de cafea. Nu este necesara spalarea lor, iar costurile lor sunt accesibile. Paharele de unica folosinta, personalizate in tipar de maxim 6 culori, au cea mai buna calitate, deoarece paharele de carton sunt biodegradabile. 

Va putem realiza pahare de carton pentru cafea personalizate cu o imagine sau un ornament care pot fi folosite chiar si la un eveniment festiv.

Produsul este insotit de toate certificarile necesare pentru comercializarea pe piata. La cerere se pot face obtine certificate metrologice.

Pahare de carton pentru cafea

Din ce in ce mai multe branduri devin constiente de efectele dezastroase ale utilizarii produselor de plastic, produse ce necesita un timp extrem de mare pentru a se dezintegra. Paharele de hartie pentru cafea sunt biodegradabile, necesitand un timp extrem de scurt, comparativ cu produsele de plastic.

Avantajele paharelor de hartie

  • Permit realizarea unui layout deosebit (daca aveti nevoie).
  • Cost de productie extrem de atractiv!
  • Produs personalizabil, in cel mai mic detaliu.
  • Biodegradabil, prietenos cu mediul.
  • Folosim doar hartie certificata, fara defrisari ilegale.
  • Produs certificat: CE, FDA, ISO9001:2015, IAF, CNAS, NGV, MA, etc

Produs 100% customizabil

Produsul a fost realizat conform cerintelor pietei: tipul de hartie optim, grosimea hartiei conform randamentului necesar.
Toate aceste detalii au fost customizate si calculate, astfel incat a rezultat un produs premium, la un pret extrem de competitiv.

Pret final, extrem de atractiv.

Pretul final include absolut tot, inclusiv transportul catre locatia dorita (chiar si in spatiul UE), plata anumitor taxe aferente proiectului, etc. Produsul si cutia de transport poate fi personalizat (vezi productiile anterioare Jameson), cu diferite coduri / elemente de identificare.


etichete: renunta la plastic, pahare de carton pentru cafea, pahare de hartie pentru.
etichete: pahare hartie de cafea, pahare de carton de cafea, pahare hartie personalizate.
etichete: pahare de hartie vending, pahare de carton vending.

    error: Site protejat de legea drepturilor de autor !