Blog

Pahare de hartie albe simple

by in Productie iulie 1, 2019
Pahare de carton albe
Pahare de hartie albe Pahare de carton albe simple
Pahare de hartie albe | pahare de carton albe simple – este cel mai econom produs pe care il putem oferi. Ofera un randament calitate / pret excelent. Asa cum deja v-am obisnuit, putem sa personalizam produsul in totalitate, de la grosimea hartiei, la geometria (matrita) paharului, capacitatea volumetrica a acestuia. Paharele de hartie au marele avantaj de a permite expunerea unui mesaj complet, de o calitate net superioara fata de cele de plastic si asta fara a afecta mediul.

Suplimentar, produsul este insotit de toate avezele necesare solicitate pentru comercializarea pe piata si chiar mai mult decat atat. La cerere se pot face certificate metrologice sau orice altceva doreste potentialul client.

Renunta la utilizarea produselor de plastic!

Din ce in ce mai multe branduri devin constiente de efectele dezastroase ale utilizarii produselor de plastic, produse ce necesita un timp extrem de mare pentru a se dezintegra. Paharele de hartie albe, care sunt biodegradabile, necesita un timp extrem de scurt, comparativ cu produsele de plastic.

Avantajele paharelor de hartie

  • Permit realizarea unui layout deosebit (daca aveti nevoie).
  • Cost de productie extrem de atractiv!
  • Produs personalizabil, in cel mai mic detaliu.
  • Biodegradabil, prietenos cu mediul.
  • Folosim doar hartie certificata, fara defrisari ilegale.
  • Produs certificat: CE, FDA, ISO9001:2015, IAF, CNAS, NGV, MA, etc

Produs 100% customizabil

Produsul a fost realizat conform cerintelor pietei: tipul de hartie optim, grosimea hartiei conform randamentului necesar.
Toate aceste detalii au fost customizate si calculate, astfel incat a rezultat un produs premium, la un pret extrem de competitiv.

Pret final, extrem de atractiv.

Pretul final include absolut tot, inclusiv transportul catre locatia dorita (chiar si in spatiul UE), plata anumitor taxe aferente proiectului, etc. Produsul poate fi personalizat (vezi productiile anterioare Jameson), dar si ambalajul acestuia, cu diferite coduri / elemente de identificare conform regulilor cerute de client.


etichete: renunta la plastic, pahare de carton albe, pahare de hartie albe, pahare de cafea, pahare de hartie personalizata.

    error: Site protejat de legea drepturilor de autor !