Întrebări

 1. Care este comanda minimă (MOQ)?

  Pentru produsele custom, efectuate la comandă, recomandarea noastră este de a avea un minim de 100 000 buc / layout, pentru a obţine un preţ excelent. Cu cât este mai mică cantitatea  / layout, cu atât pierderile generate de calibrarea maşinii de tipar, costul de transport rutier, costul naval se împarte la mai puţine bucăţi, rezultând un cost unitar destul de mare.

  Se accepta însă şi cantităţi mai mici, fără nicio problemă, ţinând cont de recomandarea de mai sus.

  Pentru produsele existente pe stoc, cantitatea minimă este de 1 000 bucăţi.

 2. Cum se ambalează produsele?

  Paharele sunt ambalate în manşete / sleev-uri PE a câte 50 buc. Ulterior ambalează 20 de manşete în cutie de carton CO3 / CO5, aceasta din urmă putând fi personalizată la cererea clientului cu diferite elemente: brand, cod depozit, etc.

 3. Cum se efectuează plata?

  În baza contractului cadru, plata se împarte în mod standard 50% la deschiderea comenzii / a contractului, iar la livrare restul de 50%. În cazul în care sunt alte solicitări speciale din partea dvs., se pot negocia noii termeni de plată.

 4. Care este termenul de execuţie?

  Odată ce grafica este gata, iar avansul aferent contractului se confirmă ca virament bancar de către noi, producţia efectivă are o durată de 15-25 zile pentru un container mic de 20FT şi 30-40 zile pentru un container mare de 40GP / 40HQ.

 5. Care este volumul în ML al produselor?

  Unitatea standard de măsură internaţională este Oz. 1 oz = cca 30 ml. Produsele noastre sunt exprimate ca şi capacitate comercială, de servire, astfel pentru a calcula capacitatea totală, va rugam sa adaugaţi 8-10% fata de valoarea exprimată standard.

 6. Şi totusi vreau un produs special...

  Nicio problemă. Pe lângă customizarea standard a: gramajului hârtiei, perete simplu, perete dublu, hârtie normală sau creponată, hârtie cu PE sau PLA, vă putem customiza inclusiv forma paharului, volumul exact dorit, etc.
  La o cantitate de peste 250 000 pahare comandate, designul şi serviciile de DTP sunt oferite gratuit, în limita a 3 feedback-uri.

Ai nevoie de ajutor? Apelează cu încredere!

Producem pahare de hârtie personalizate pentru marile branduri existente pe piaţă din România şi Europa, respectând cele mai exigente cerinţe. La cererea clienţilor noştri, obţinem certificările necesare desfăşurării evenimentelor / vânzărilor. Produsele sunt certificate: FDA, CE, ROHS, ISO9001, etc.

 • 1 + 18 =
  error: Site protejat de legea drepturilor de autor !