Despre Noi

Despre noi

Linia de producţie pentru pahare de hîrtie a fost înfiinţată în 2008, având în acest moment o vechime de peste 10 ani şi o cifră anuală de afaceri de peste 3,5 milioane $.

Producem multiple tipuri de pahare de carton sau pahare de hârtie, aşa cum sunt denumite pe piaţă, de la 2.5 la 22 oz, dar vă putem concepe şi produce un pahar custom, adaptat nevoilor afacerii dumneavostră.

Hârtia folosită poate fi kraft sau normală, cu o grosime variabilă de la 170 la 350 gmp, creponată sau nu, iar paharul poate fi cu o cantitate variabilă de PE / PLA, cu perete simplu sau dublu.

Printarea se poate face până la 6 (şase) culori, atât CMYK, cât şi Pantone Coated / Pantone Uncoated / Pantone Metallic !!! Rezultatele sunt uimitoare, NET superioare faţă de ce există pe piaţa locală !

Avem cel mai bun raport calitate – preţ din România!

Viziunea noastră

Ne dorim ca în cel mai scurt timp să reuşim să convingem cât mai multe companii să folosească paharele de hârtie în locul celor de plastic, reducând astfel poluarea!

Misiunea Noastră

Noile produse lansate sunt 100% biodegradabile, fiind bazate pe hârtie din resurse certificate şi PLA (amidon de porumb).

Tipuri de hârtie folosită

Avem posibilitatea de a vă oferi multiple opţiuni pentru hârtia folosită, comparativ cu ofertele extrem de limitate din România. Hârtia este întotdeauna certificată ca fiind din resurse regenerabile, astfel avem ZERO defrisări ilegale. Vă rugăm să regăsiţi mai jos procentajul fiecarui tip de hârtie folosit în comenzile din 2018:

Hârtie normală
0
Hârtie craft
0
Hârtie reciclată
0
Hârtie perete dublu
0

istoricul

Companiei noastre

Linia de productie pentru pahare de hartie a fost infiintata in 2008, avand in acest moment o vechime de peste 10 ani si o cifra anuala de afaceri de peste 3,5 milioane $. Investitia initiala a fost de cca 1,7 milioane $, achizitionand cele mai noi si performante utilaje disponibile pe piata.

An de an, s-a incercat extinderea gamei de produse oferite la nivel international, atat ca marimi ale paharelor existente, cat si a multiplelor tipuri de pahare ce pot fi confectionate; cu perete dublu, cu perete dublu creponat, culori metalice, culori metalice cu un model de textura imprimat direct in vopsea, un numar de culori cat mai mare, tipar Flexo si Offset, etc.

08March2008

Începutul

Cu o investiţie iniţială de cca. 1,7 milioane $ au fost achiziţionate cele mai performante utilaje disponibile pe piaţă.

14February2015

Cercetare & Dezvoltare

Am investit sume considerabile în certificările importante solicitate de clienţi, fiind conştienţi de valoarea adăugată.

01December2019

Certificare FSC

Produsele noastre sunt din păduri exploatate corect, fără defrişări ilegale. Acest lucru îl vom certifica prin obţinerea calificativului FSC.

    error: Site protejat de legea drepturilor de autor !